Grup tinta
Grupul țintă al proiectului este format din 300 de persoane ce îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: intenționează să inițieze o afacere nonagricolă în mediul urban, își au reședința sau domiciliul în mediul rural sau cel urban într-una dintre cele 7 regiuni mai puțin dezvoltate ale României, respectiv Nord-Est, își au reședința sau domiciliul în regiunea în care se implementează proiectul. Categoriile de persoane vizate de proiect sunt șomerii, persoanele inactive, persoanele care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă.
Selecția membrilor grupului țintă va fi realizată conform metodologiei anexate.
Vor fi selectați primii 300 de participanți. Pe măsură ce o persoană declară că renunță la proiect, vor fi selectate următoarele persoane din listă. Dacă un participant nu răspunde la email și nici la telefon (dovada va fi reprezentată de raportul de contactare telefonică) în termen de 2 zile lucrătoare, se consideră că respectivul participant a renunțat la proiect și poate fi înlocuit cu o altă persoană.
Se va verifica că există minim 20 candidați admiși la cursul de antreprenoriat din fiecare județ. Se verifică ca din candidații admiși la curs să avem minim: 4 idei de afaceri care promovează concret dezvoltarea durabilă prin dezvoltarea unor produse, tehnologii sau servicii care contribuie la aplicarea principiilor dezvoltării durabile; 4 idei de afaceri care să propună activități ce vor promova concret sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon și eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor; 4 idei de afaceri care promovează concret inovarea socială; 9 idei de afaceri care să propună măsuri ce vor promova concret utilizarea şi calitatea TIC prin implementarea unor soluții TIC în procesul de producție/ furnizare de bunuri, prestare de servicii și/sau execuție de lucrări (de ex., în perioada de instruire, în modelul de plan de afaceri ce va fi folosit de fiecare administrator de schemă de antreprenoriat, în metodologia de selecție a planurilor de afaceri etc.).
Dacă nu se respectă aceste condiții, vor fi selectați candidați din lista de rezervă și vor fi înlocuiți cu ultimii candidați plasați în topul inițial; dacă în lista de rezervă nu regăsim astfel de idei de afaceri, se va continua selecția grupului țintă.
Lista Planurilor de afaceri selectate pentru finanțare (la data de 18 decembrie 2018)
Lista actualizată a Planurilor de afaceri selectate pentru finanțare (la data de 15 ianuarie 2019)
Lista Finală Validată a Planurilor de afaceri selectate pentru finanțare (la data de 26 iunie 2019)
În documentul atașat găsiți Lista Finală Validată a Planurilor de afaceri selectate pentru finanțare în cadrul proiectului ”Sprijinirea Tinerilor Antreprenori din Regiunea Nord-Est prin Transfer de Inovații și Tehnologii Utile pe Piață – START IT UP Nord-Est”, cod SMIS 104997.
Cu stima,
Echipa proiectului Start IT Up
Lista Finală Validată a Planurilor de afaceri selectate pentru finanțare
-
Hits: 697